Proktis M hatásos segítség lehet aranyér ellen

Az év végi eszem-iszom bosszúja

Október elején egy kis szüreti eszem-iszom, novemberben legjobb barátom, Marci névnapi bulija, aztán jött a december, megünnepeltük Miklóst, a sógoromat, és máris jöttek a karácsonyi ünnepek…

Persze, jó magyar ételek kerültek az asztalra. Szüretkor a bográcsos birkapörkölt, Márton napon libasült párolt káposztával. A karácsonyi vendégjárást anyósomnál kezdtük, aki – mint mindig – most is kitett magáért! Az asztal szinte roskadozott a sok finomságtól, volt ott halászlé, sültek, meg töltött káposzta is, hogy az ilyenkor szokásos bejglikről, és krémekkel gazdagon töltött süteményekről már ne is beszéljek. Másnap persze anyám legalább annyira készült, és nem lehetett őt sem megsérteni: mindenből ettem derekasan. A nehéz, fűszeres ételeket persze le kellett öblíteni némi borocskával, nehogy megülje a gyomromat. Az ilyen „sűrű” időszakokban természetesen a rendszeres mozgásra már se kedvem, se energiám nincs.

Úgyhogy ettem és ültem, aztán meg ettem és még többet ültem. Ez a tunyaság, meg a sok kaja megbosszulta magát. Azon kívül, hogy a nadrágjaim dereka egyre szorosabbá vált, a cipőfűzés már felért egy akrobatikus tornagyakorlattal, velem együtt még az emésztésem is lelassult. Hetente legfeljebb kétszer, és akkor is csak nagy erőlködések árán jártam sikerrel. Végül aztán egyik nap már nem csak megerőltető, hanem fájdalmas is volt a hadművelet. Bevallom meg is ijedtem, hiszen ilyen korábban nem fordult elő velem. Rögtön elmondtam a dolgot a feleségemnek, aki mindkét csemeténk születése után sokat szenvedett az aranyér problémáktól. Már ment is a gyógyszeres szekrényhez, hozta a nála jól bevált Proktis-M kúpot, meg kenőcsöt. Azonnal elkezdtem én is használni, és szerencsére elég hamar enyhült a lüktető fájdalom, meg a vérzés. Amint megszabadultam a kellemetlen tünetektől, újra elkezdtem sportolni, Szilveszterkor pedig fogadalmat tettem arra, hogy tavaszra a felszedett súlyfeleslegemtől is megszabadulok.

Az év végi eszem-iszom bosszúja

Telitalálat ARANYÉR ellen!

A Proktis-M termékcsalád a hialuronsav és több gyógynövény előnyös hatásait egyesítve hatékony segítség az aranyér korai tüneteire.

Klinikai vizsgálatok igazolták a hialuronsav kiemelkedő hidratálóképességét, ami felgyorsítja és javítja a szövet-helyreállítást és a sebgyógyulást.

A Proktis-M kúp a végbélben, míg a Proktis-M plus kenőcs a végbélnyílás körül jelentkező panaszok enyhítésére, a tünetektől függően akár kombinálva is használható.

Proktis-M aranyérre

Vény nélkül kapható gyógyászati segédeszközök